x

Solnedgångstapas med lokal touch vid Siljan den 19 och 26 juli

Our deepest apologies - Unfortunately this page is not available in english.

Välkommen till en unik upplevelse där Dala-inspirerade tapas möter den fantastiska utsikten över Siljan, i en atmosfär där solnedgången målar himlen i skimrande färger. Hos oss är varje kväll en fest, där vi bjuder in dig att njuta av smaker, samvaro och den magnifika naturen.

Om vädret tillåter sätter vi upp vår uteservering så att du kan njuta av tapas under den öppna himlen med Siljan som bakgrund. Om inte, välkomnar vi dig inomhus där atmosfären är lika inbjudande och utsikten lika förtrollande.

Vår tapasmeny är en hyllning till både lokala råvaror och internationella influenser. Från traditionella svenska smaker som Västerbottenost och lingon till klassiska spanska rätter varje rätt är en smakresa i sig själv.

För att göra upplevelsen ännu mer speciell erbjuder vi en unik twist på den klassiska sangrian, med en lokal touch av alkohol eller utan för att alla ska kunna delta och njuta. Vår bartenders skapelser är perfekta för att komplettera tapasrätterna och förhöja den redan magiska stämningen.

Så slå dig ner, ta ett glas av vår speciella sangria eller valfri dryck och låt dig förföras av smakerna, samtalet och den otroliga solnedgången över Siljan. Hos oss är varje kväll en minnesvärd upplevelse som du sent kommer att glömma.

Den 19 & 26 juli Tid: 19.00

Pris: 350kr person, dryck ingår ej i detta pris

Bokas i förväg till restaurang@dalecarlia.se eller ring 0247-893 72.
Avbokning sker senast 5 dagar före utsatt datum, tack!

Varmt välkommen!