Lunch

Our deepest apologies - Unfortunately this page is not available in english.

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 12.00 – 13.30, pris 125 kr.
I priser ingår bröd, smör, ost, salladsbuffé och två varmrätter, lättöl/mineralvatten, kaffe och liten kaka.

Lördag 12.30 – 14.00, pris 150 kr
I priset ingår bröd, smör, ost, salladsbuffé, sill, lax, soppa och varmrätt, lättöl/mineralvatten, kaffe och liten kaka.

Förhandsboka din plats till restaurang@dalecarlia.se alt 0247-893 72


v38

Måndag

Fisksoppa med aioli

Ugnstekt falukorv med potatismos och tomatsky

Tisdag

Pulled Chicken med pitabröd och tillbehör

Chili sin carne med ris och creme fraiche

Onsdag

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Ångad spätta med skaldjurssås och kokt potatis

Torsdag

Köttsoppa med klimp

Tunnpannkaka med rårörda bär och grädde

Kycklingbiffar med rosépepparsås och ris

Fredag

Viltskav med svamp och lingon serveras med mandelpotatispuré

Halstrad lax med stuvad potatis

Lördag

Dagens soppa med bröd och ost

Helstekt fläskfilé med rödvinssås och friterad pommes frites samt café de Paris smör

V39

Måndag

Köttbullar med gräddsås och mandelpotatismos, inlagd gurka och lingonsylt

Halstrad lax med stuvad spenat och kokt Leksandspotatis

Tisdag

Morotsbiffar med chipotlemajonnäs, rostade rödbetor och kokt potatis

Tandoorikyckling med lime- & chiliyoghurt samt kokt ris

Onsdag

Parmesanbakad torskloin med vitvinssås, rostade rödbetor och kokt potatis

Nattbakad fläskkarré med stekt svamp och rödvinssky samt råstekt vitlökspotatis

Torsdag

Kryddiga bullar på Jackfruit med gräddsås och salt gurka samt örtpotatis

Viltfärslasagne med rotfrukter och spenat serveras med vitlöksmajonnäs

Fredag

Dagens soppa med ost och bröd

Kryddiga färsspett med honungsyoghurt och stekt potatis samt skysås

Lördag

Helstekt fläskfilé med örtsmör, rödvinssky och friterad pommes

Varmrökt lax med kall sås och kokt potatis samt varm blomkålssallad

Söndag Brunch

v40

Måndag

Dagens soppa

Lyxig Pytt i panna med stekt ägg och senapskräm

Tisdag

Bourguignon på rödbeta serveras med potatispuré

Vitlöksmarinerade kalkonbiffar med svampsås och rostad potatis

Onsdag

Chili- & teriyakikyckling med koriandersås serveras med jasminris och ingefärspicklade rotsaker

Stekt kummel med varm skaldjurssås och kokt potatis

Torsdag

Örtstekt zucchini med grönpepparsås och sallad på qinoua och bulgur

Köttfärslimpa med fetaost och soltorkad tomat serveras med kryddig tomatsås

Fredag

Lågtempat Rostbiffslock med bearnaise och stekt potatis

Helstekt lax med jordnötter och sweet chili serveras med rosmarinmajonnäs och kokt potatis

Lördag

Fiskgratäng med kokt potatis

Fläskfilémedaljonger med pommes frites serveras med vitlökssmör och rödvinssky