Lunch

Our deepest apologies - Unfortunately this page is not available in english.

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 12.00 – 13.30, pris 125 kr.
I priser ingår bröd, smör, ost, salladsbuffé och två varmrätter, lättöl/mineralvatten, kaffe och liten kaka.

Lördag 12.30 – 14.00, pris 150 kr
I priset ingår bröd, smör, ost, salladsbuffé, sill, lax, soppa och en varmrätt.

Måndag 21/1

Dagens soppa

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg

Tisdag 22/1

Tomat- & linsgryta smaksatt med ingefära serveras med friterat tortillabröd och cremé fraiche

Kasslergratäng med sweetchili och grädde, serveras med potatismos

Onsdag 23/1

Kalops med rödbetor och kokt potatis

Pankopanerad kummel serveras med dillmajonnäs och kokt potatis

Torsdag 24/1

Köttsoppa med rotsaker serveras med klimp och senapskräm

Vegetariska biffar på morot och rödbeta serveras med ris och rödvinssky samt vitlökskräm

Fredag 25/1

Dagens soppa med ost och bröd

Stekt lax med löjromssås och kokt potatis från Leksand

Lördag 26/1

Dagens soppa

Stekt kycklingfilé med rosmarinsås och ugnsstekta rotsaker

Söndag  27/1 Brunch

Måndag 28/1

Dagens soppa

Fläskschnitzel med kapris, citron, ansjovis samt ärtor och potatismos

Tisdag 29/1

Helstekt kycklingfilé med råstekt potatis serveras med vitlökssky och grönsaker

Vegetarisk gratäng med tofu och grönsaker serveras med kall sås på örter

Onsdag 30/1

Ångad sej med klassisk äggsås med persilja och kokt potatis

Sjömansgryta med senapskräm och pressgurka

Torsdag 31/1

Biff stroganoff med jasminris och creme fraiche

Grönsak- & svampravioli med parmesansås serveras med stekta grönsaker

Fredag 1/2

Dagens soppa

Fylld frukostkorv med senapssås och mandelpotatispuré

Lördag 2/2

Dagens soppa

Gulachgryta med potatis

Varmt välkomna!

Förhandsboka din plats till restaurang@dalecarlia.se alt 0247-893 72